Τετάρτη 1 Αυγούστου 2007

Thessaloniki rules!

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2007

Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ μια αλλαγή στο κλίμα της πόλης! Κάτι οι συνεχείς συναυλίες που έρχονται πια στην πόλη, κάτι η Bienalle και η Θεσσαλονίκη παίρνει το χρώμα που τις αξίζει. Επιτέλους κάτι σιγοβράζει υπογείως στην πόλη! Και φυσικά δεν εννοώ... το μετρό! Λέω λοιπόν να δώσω κι εγώ μια ώθηση σε όλο αυτό γράφοντας στο blog ότι νέο, καλλιτεχνικό και μη, φτάνει στα μάτια ή τα αυτιά μου.

I 'll keep you posted!

4 σχόλια:

unknown evening star

i'll keep you readed

indictos

Επειδή εγώ σ'αυτήν την πόλη τα βλέπω όλα μαύρα, γράφε εσύ κανά θετικό ποστ μπας και ανεβούμε λίγο.
Καλή αρχή.

annie

psaxe kana 8eatro gia teli augoustou - septemvrio, re magda. ante, persi pigame kai mia antigoni.. fetos tpt? perimeno sxetiki enimerosi! ciou!

madlen

@ unknown evening star και indictos: Γεία και στους δυό σας! Λιγό αργά σας απαντάω, αλλά μέχρι να επιστρέψω από διακόπες και να πάρω πρέφα τι γίνεται...
Λοιπόν, ευχαριστώ για το καλή αρχή, αλλά μάλλον τεμπέλικη αρχή έκανα!Ελπίζω να επανορθώσω από δω και πέρα με νέα της πόλης, αν και προς το παρόν όλα είναι νεκρά λόγω της ανθρώπινης διαστροφής για ήλιο, θάλασσα και καλοκαιρινό αεράκι..(τι να πεις!)

@ annie: Αννιώ μου θα ψάξω για παραστάσεις, μάλλον για Σεπτέμβρη το κόβω, αλλά δεν εγγυώμαι ότι θα δούμε τίποτε καλό φέτος το Φθινόπωρο... Ελπίζω να κάνω λάθος! Θα σου πώ πάντως, όπως και να 'χει.

 
Art Beat and the Universe. ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates