Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Εικονική πραγματικότητα

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007


Τελευταίες εικόνες για το 2007 ή πρώτες για την νέα χρονιά, δεν έχει σημασία! Αυτό που μετράει είναι να δείτε τις δύο εκθέσεις ζωγραφικής που φιλοξενούνται στην πόλη μας, γιατί αποτελούν μια καλή ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με έργα τέχνης διάσημων ζωγράφων, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψετε μακρυά.






Τα λουλούδια του Γιαπωνέζου καλλιτέχνη, Yuichi Higashionna, θα εκτίθενται από τις 18 Δεκεμβρίου ως 18 Ιανουαρίου 2008 στην γκαλερί Artis Causa. Η ιδιαιτερότητα των έργων τέχνης του Higashionna βρίσκεται στις χρωματικές αντιθέσεις και την λευκότητα του φωτός, με την οποία επιλέγει να απεικονίζει τα λουλούδια. Για να δείτε περισσότερα, επισκεφθείτε το http://artcau.gr/exhibition.php?cid=3 .





Με 40 περίπου Χαρακτικά του Pablo Picasso εγκαινιάζει την λειτουργία της η Gallery Donopoulos International Fine Arts στο Μύλο. Από τις 8 Δεκεμβρίου ως τις 15 Ιανουαρίου θα δοθεί η δυνατότητα στους θεατές της έκθεσης να κατανοήσουν την ζωγραφική τεχνική του Picasso, καθώς αρκετά έργα έχουν το ίδιο θέμα αλλά διαφοροποιούνται στην τεχνοτροπία. Για να ενημερωθείτε περαιτέρω πάτε στο http://www.gothess.gr/docs/mixnews.asp?ID=6955 .

2 σχόλια:

Zealot Ape

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;;!!!
εσύ θα πας;
σε ποια από τις δύο;
ΤΙ; ΚΑΙ στις δύο;;;

madlen

Να τα πείτε, να τα πείτε..!Λέω να πάω σ' αυτήν του Γιαπώνεζου ζωγράφου, στη άλλη δεν είμαι σίγουρη αν θα προλάβω..Καλή σου Χρονιά!!

 
Art Beat and the Universe. ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates