Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

It is book(s) case...

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Η μυρωδιά του φρέσκου χαρτοπολτού, ανάμεικτη με το άρωμα του νωπού -ακόμα- μελανιού, ήταν για μένα πάντα ακαταμάχητη! Μ' αρέσει να τα οσμίζομαι, να τα χαϊδεύω, να ακούω τον ήχο των σελίδων.
Μιλάω φυσικά για τα βιβλία! Τα βιβλία, όπως και τα είδη ζωγραφικής, είναι τα μόνα είδη που άπαξ και βρεθώ σε καταστήματα πώλησης τους θέλω να τα αγοράσω όλα!! Και την δικιά μου λόξα με τα βιβλία (ξέρω είναι κι άλλοι αθεράπευτοι σαν κι μένα) θα την μοιραστούμε όλοι όσοι επισκεφτούμε την προσεχή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Από τις 28 ως τις 31 Μαΐου όσοι παρεβρεθούν στις εγκαταστάσης της ΔΕΘ, θα μπορέσουν να δούνε όλες τις νέες εκδόσεις, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς, να λάβουν μέρος σε συζητήσεις και workshops και πολλά άλλα.

Περάστε από εδώ
για να εξετάσετε περαιτέρω το πρόγραμμα και τα δρώμενα.

Για μένα ο θεσμός απέκτησε άλλο ενδιαφέρον από την στιγμή που κατάφερα να ακούσω τον αγαπημένο μου συγγραφέα να μιλάει για την δουλειά του και να μου υπογράψει ο ίδιος το βιβλίο του. Μην την χάσετε, ακόμα και σε πείσμα των κακοθελητών που διακηρύσσουν τον επικείμενο "θάνατο" των βιβλίων, ενόψη των e-books!

2 σχόλια:

annie

teleia!
8a kanonisoume na pame!
;D

madlen

:D ναι ναι!!
Καθότι είμαστε και super women... και τα κάνουμε όλα μαζί (εργασίες, παρουσιάσεις, εκθέσεις, κλπ)!!
Power my friend!!χεχε

 
Art Beat and the Universe. ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates